Inca din anul 2007, anul infiintarii General Membrane Romania, la fabrica de la Buzau s-a investit permanent atat in tehnologii de productie sau testare, cat si in extinderea spatiilor de depozitare sau de birouri.

Anul 2020 inseamna la General Membrane finalizarea investitiilor si proiectelor incepute din 2018-2019:

 - Extinderea spatiilor de depozitare cu 6200mp;

 - Extinderea spatiilor de productie si divesificarea gamelor produse la Buzau – linie de caserare, linie de productie polistiren expandat, linie de productie lichide ( in derulare). In 2019, General Membrane a lansat un sistem inovator de impermeabilizare, cu termoizolatie integrata – General Termo. Spre finalul anului s-a inceput si productia de polistiren expandat General EPS.

- Extinderea spatiilor de birouri, Sali de conferinte - pana la aproximativ 2200mp;

- Cursuri acreditate pentru hidroizolatori ( “Academia de Hidroizolatii” a devenit un reper de profesionalism, fiind singurul curs de hidroizolatii din tara, care se poate finaliza cu o diploma emisa de Ministerul Muncii pentru ocupatia de izolator hidrofug)

Prin investitiile facute la Buzau, raspundem astfel cererii si exigentelor colaboratorilor nostri; extinderea gamelor produse la Buzau si imbunatatirea continua a produselor existente in portofoliu inseamna a respecta beneficiarii, firmele de constructii, arhitectii si proiectantii, care se pot baza pe solutii si sisteme complete de hidroizolatii marca General Membrane.